Book of Dead

Tule Rich Wilden mukaan jahtaamaan Egyptin aarteita Play N Go:n jännittävässä slottipelissä Book of Dead! Tämä mystinen slottipeli on saanut inspiraatiota muinaisen Egyptin mytologiassa esiintyvästä kuolleiden kirjasta. Egyptiläiset uskoivat kuoleman jälkeiseen elämään, jossa sielu lähtee kuoleman jälkeen vaaralliselle matkalle. Tälle matkalle matkaoppaana toimi kuolleiden kirja, joka kertoi vainajalle miten selvitä läpi hirviöiden ja pelottavien esteiden.

Book of Dead on tyyliltään ja ominaisuuksiltaan varsin klassinen slottipeli, joka ei lähde turhia kikkailemaan. Slotissa on tuttuun tapaan viisi rullaa ja voittolinjoja on yhteensä kymmenen. Kolikon arvoa voi säätää korkeimmillaan yhteen euroon ja  kolikoiden lukumäärä on korkeintaan viisi kolikkoa per kierros. Voittolinjoja ja kolikon arvoa sekä lukumäärää säätämällä kierroksen maksimipanos on 100€. Tällöin maksimivoitto yhdeltä kierrokselta nousee 250 000 kolikkoon, joka vastaa jopa puolen miljoonaan euron jättipottia! Book of Dead sopii myös aloittelevalle pelaajalle, sillä mukavan kokoisia summia tienaa helposti pienemmilläkin panoksilla. Kivana lisänä voitot on mahdollista tupltata tai jopa nelinkertaistaa arvaamalla uhkapelissä kortin väri ja maa oikein. Tosin jos arvaat väärin, menetät voittosi siltä kierrokselta. 

Pelin symbolit kuvaavat Egyptin faaraoita ja aarteita. Mukana seikkailee myös pelin päähahmo Rich Wilde, joka on pelin arvokkain symboli. Tällä symbolilla on wild- lisäominaisuus, eli se voi korvata minkä tahansa muun symbolin. Parhaan mahdollisen yhdistelmän saat kun yhdistät viisi Rich Wilde- symbolia, jolloin voittikerroin on jopa 5000- kertainen. Scattereina toimivat kultaiset kirjat, jotka symboloivat kuoleman kirjaa. Jos saat samaan aikaan ilmestymään kolme kultaista kirjaa, tienaat kymmenen ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksilla aktivoituu myös mahtava lisäominaisuus, jossa laajentuvat symbolit voivat parhaimmillaan vallata koko peliruudun. Tällöin hurjat voitot kilisevät pelitilillesi!