Fruit Spin

NetEntin julkaisema Fruit Spin on perinteinen slottipeli mielenkiintoisella twistillä uusia erikoisominaisuuksia. Tässä slotissa timanttia muistuttavat säihkyvät hedelmät pyörivät yhteensä viidessä eri rullassa ja tuovat voittoja jopa 40 eri voittolinjalla. Fruit Spin ei lähde turhia kikkailemaan, mutta ei myöskään jätä ketään kylmäksi- eikä köyhäksi!

Fruit Spin erottuu muista vastaavista kasinopeleistä sen monipuolisilla erikoisominaisuuksilla. Pelissä on muun muassa  3×3 wild- symboleita. Tämä tarkoittaa sitä, että wildit ilmestyvät aina 3×3 ryhmissä, mutta vain ilmaiskierrosten aikana. Wildit voivat ilmestyä mille tahansa kolmesta keskimmäisestä rullasta. Wildit korvaavat kaikki muut symbolit paitsi scatterit. Vastaavasti myös scatterit ilmestyvät 3×3 ryhmissä kuten wildit. Scatterit voivat ilmestyä ilmaiskierrosten lisäksi myös tavallisilla kierroksilla. Kun 3×3 scatteri ilmestyy ruudulle aktivoituu onnenpyörä- bonuspeli, jossa pelaaja pääsee pyöräyttämään kolme Lucky Wheel- onnenpyörää. Jokainen kolmesta onnenpyörästä pyörii erikseen. Pyöräytysten lukumäärä määräytyy pinottujen scattereiden mukaan, jos saat yhden kolmesta pinotusta scatterista, ansaitset yhden pyöräytyksen ja niin edelleen.  Onnenpyörästä on mahdollisuus voittaa mahtavia bonuksia, kuten extra kolikoita tai Free Spin- ilmaiskierroksia, joilla myös  wildit aktivoituvat! Jos onni suosii sinua ja ilmaiskierrosten aikana scatterit pamahtavat ruudullesi, onnenpyörä- ominaisuus latautuu uudelleen!

Grafiikaltaan Fruit Spin ei merkittävästi erotu NetEntin edellisistä julkaisuista. Symboleina toimivat luonnollisesti hedelmät, jotka tosin muistuttavat melkein ennemmän jalokiviä. Plussaa tuleekin kirkkaista väreistä, jotka sopivat pelin hedelmäteemaan. Teemaan sopiva on myös Fruit Spinin iloisen pirteä musiikki. Hedelmien lisäksi rullilla pyörii myös vanhoista hedelmäpeleistä tunnetut bar- kyltit yhdestä kolmeen barilla varustettuna sekä seiskat. Peli on erittäin selkeä ja perinteinen hedelmäpeli ja sen vuoksi se sopiikin loistavasti aloitteleville pelaajille.Kolikon arvoa voi säätää korkeimillaan euroon ja tasoja on valittavissa yhteensä kymmenen, näin ollen panosta voi säätää 20 sentistä 200 euroon.  Frut Spin ei tarjoa suuria jättipotteja, joten jos jahtaat niitä, ei tämä slotti ole paras valinta. Fruit Spinistä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet voittaa hiukan pienempiä summia pienemälläkin panoksella. Fruit Spin sopiikin loistavasti esimerkiksi rentoon kesäfiilistelyyn!