Gemix

Play N Go:n kolikkopeli Gemix on piristävä lisäys perinteisten nettikasinopelien rinnalle. Gemixi muistutta niin perusidealtaan kuin grafiikaltaankin kaikille tuttua Tetristä sekä supersuosittua Candy Crush Sagaa. Tämän slotin kohdalla voi todeta, että pelin visuaalisessa suunnittelusssa ollaan todellakin osittu nappiin tällä kertaa. Piristävän kirkkaat värit, säihkyvät timantit sekä satumainen teema velhoineen ja prinsessoineen hurmaavat pelaajan jos toisenkin.

Gemix ei ole niin yksinkertainen ja pelkistetty  kuin monet muut vastaavat slotit, ja se onnistuu yllättämään kokeneemmankin pelaajan. Pelin tarkoituksena on kerätä eri symbolien yhdistelmiä pelialueelle, ja vähintään viiden samanlaisen symbolin yhdistelmä vaaka- tai pystyrivissä tuo voiton. Tällöin symbolit katoavat ja tilalle tippuu ylhäältä uusia symboleita. Pelissä on kolme maailmaa, ja aina siiryttäessä korkeammalle maailmalle pelaaja saa bonuksen. Jokaisessa maailmassa puolestaan on kolme tasoa, jotka tulee läpäistä päästäkseen seuraavaan maailmaan. Tason läpäistäkseen pelaajan tulee saada voittoyhdistelmiä, jotta ruudukko tyhjenee. Voittoon vaikuttaa tietysti panoksen suuruus, jota voi säätää 50 sentistä 100 euroon. Jos uskallat ottaa riskin ja nostaa panosta, mahdollisuudet tienata sievoisia summia ovat loistavat.

Gemixin pelin symboleina toimitvat eriväriset timantit, joista tulee muodostaa voittokuvioita. Näiden lisäksi pelissä on wild ja scatter -lisäominaisuuksia sisältäviä erikoissymboleita. Toisin kuin muissa sloteissa, Gemixissä jokaisessa maailmassa on oma wild- erikoissymboli ja se myös toimii eri tavalla jokaisessa maailmassa. Ensimmäisessä kaivosteemaisessa maailmassa wildeja ovat lyhdyt, jotka putoilevat ylhäältä ja ne voivat korvata minkä tahansa tavallisen symbolin. Toisessa maailmassa taas, joka on teemana ovat prinsessat, wildit ovat tikkareita ja ne voivat levitä peliruudukon reunasta reunaan. Kolmas maailma on teemaltaan velhomaailma, jossa wildin symbolina toimii kirja. Kolmannessa maailmassa wildeilla on tarttuva erikoisoiminaisuus, ja niitä voi ilmestyä maximissaan kahdeksan yhtäaikaa. Wildit aktivoituvat kaikissa maailmoissa vain ei- voittavilla kierroksilla.

Parasta Gemixissä ovat sen hurjaakin hurjemmat erikoisominaisuudet, joissa pelin kehittelijät eivät ole säästäneet luovuuttaan. Pelin voittolinjat jatkavat yksittäistä voittokierrosta niin kauan kunnes uusia voittolinjoja muodostuu. Kuuden perättäisen voiton jälkeen kristallin lautausmittari tulee täyteen ja jokin neljästä mahtavasta erikoistoiminnosta aktivoituu! Ketjusalamassa  kaksi vastakkaista kulmasymbolia yhdistyvät ja väliin jäävät symbolit muuttuvat jommaksi kummaksi kulmasymboliksi. Novaräjähdyksessä symboli räjähtää ja vie mukanaan sitä ympärivät symbolit, jolloin niiden tilalle muodostuu yhdistelmä samoja symboleita. Valokeilassa satunnaisesti valittu symboli ampuu valokeilan pysty- ja vaakasunnassa muuttaen kohtaamansa symbolit samaksi. Kristalliharppauksessa peliruudulta valitaan yksi symboli, jota ympäröivät symbolit muuttuvat toisiksi. Jos onnistut voittamaan yli 40 symbolilla ennen kuin kristallimattari täyttyy, saat pelikierrokselle superlatauksen, jolloin saat voitot kolminkertaisena ja tienaat päätä huimaavia summia!