Lake’s Five

Lake’s Five peli perustuu suosittuun Ocean’s Eleven lastenelokuvaan. Ilkeä Mr Romano on siepannut pienen apinan ja siispä urhea Elk- hirvi lähtee ystävineen ryöstöretkelle aikeissaan pelastaa eläinystävänsä Mr Romanon kynsistä ja viedä samalla tämän rahat. Lastenelokuva teema iloisine eläinhahmoineen sopii peliin kuin nenä päähän.  Lähde mukaan ryöstöretkelle ja kokeile Elk Studion Lake’s Five slottia!

Symboleina toimivat päähenkilön Mr. Laken valitsemat apurit: alligaattori, kultakala, elefantti, apina ja papukaija. Wild- symbolina on itse Mr. Lake. Myös kultakala symboli on erityisen arvokas, se tuo pelaajalle parhaat voittomahdollisuudet. Jos saat voittolinjalle viisi kultakalaa, saat panoksesi 50- kertaisena takaisin! Scatterina on pelin tunuslogo Lake’s Five- merkki. Kahden scatterin pudotessa peliruudulle ansaitset ilmaisen uudelleen pyöräytyksen . Uusintapyöräytyksellä aktivoituu uskomaton erikoistoiminto: ne rullat, joissa on vähitään yksi wild- symboli lskeutuvat jokaisella pyöräytyksellä vain yhden askeleen alaspäin. Tämä toiminti mahdollistaa sinulle huiman suuret voitot! Peli jatkuu normaalisti vasta kun ruudulla on enää yksi scatteri tai jos käynnistät The Heist bonuspelin.

Pelistä löytyy erityisen mielenkiintoinen bonuspeli, jossa Mr. Lake on murtautunut Mr. Romanon toimistoon tavoitteenaan vapauttaa kaapattu apina. Bonuspelissä pelaajan tehtävänä on kerätä avaimia, jotka avaavat oven ilmaiskierroksille. Jos pelaaja saa kolme avainta yhdelle rullalle, kävelevä- wild tulee rullille ja liikkuu aina rullalta toiselle joka ilmaispyöräytyksellä. Jos kolme avainta ilmestyvät kolmannelle rulalle, pelaaja laukaise tarttuvan wildin, jolloin wildit pysyvät paikallaan ilmaiskierrosten ajan. Jos taas kolme avainta ilmestyy viidennelle rullalle käynnistyy kiipeävä wild- ominaisuus, jossa wildit kiipeävät yhden pykälän ylös per kierros. Pelaaja onnistuu tehtävässään jos kaikki kolme erikoistoimintoa aukeavat ja tällöin apina on pelastettu. The Heist- bonus peliä pääset pelaamaan  kun nappaat yhtäaikaa ruudulle kolme scatteria. Jos ilmaiskierrosten aikana wild- symboli laskeutuu samalle paikalle, käynnistyy 2- ja 3- kertaiset wildit.

Lake’s Five pelistä löytyy myös mukavana plussana erikoistoimintoja, joilla pelaaja voi hioa oman strategian kuntoon. Optimizer- toiminnossa panostaso vaihtelee tasojen mukaisesti. Leveller- toiminnossa panostaso nousee kaksi pykälää aina viiden hävityn kierroksen jälkeen. Booster nostaa panostasoa jokaisen hävityn kierroksen jälkeen. Jumper taas nostaa panostasoa yhdellä pykälällä jokaisen voitetun kierroksen jälkeen. Toimintojen tarkoituksena on auttaa sinua maximoimaan voittosi.

Lastenelokuva teema iloisine eläinhahmoineen sopii peliin kuin nenä päähän. Peli on grafiikaltaan hieno ja viimeistelty, ja tämä houkuttelee kokeilemaan peliä. Pelin taustalla soi jazz- tyylinen musiikki. Pelistä löytyy myös autoplay- toiminto jos jatkuva näpyttäminen käy raskaaksi. Pelin panosta voi säädellä aina 20 sentistä 100 euroon, joten peli sopii varmasti jokaisen pelaajan kukkarolle.