Legend of Loki

Legend of Loki on on iSoftBetin simppeli ja hyvin perinteinen slotti. Peli on saanut inspiraatiota pohjoismaisestsa mytologiasta, jossa seikkailevat kuvitteellisessa Asgardin kaupungissa asuvat jumalat.  Saagan mukaan jokaisela jumalhahmolla oli oma erityiskykynsä hallita tiettyä sääilmiötä. Teema näkyy vahvasti pelin toteutuksessa, erikoisominaisuuksissa salamat välkkyvät ja mystiset jumalat pyörivät rullilla . Idealtaan Legend of Lok ei poikkea juuri poikkea tavallisista kasinopeleistä, mutta se tarjoaa kuitenkin mukavasti erikoisominaisuuksia, kuten tarttuvia wildeja ja ilmaiskierroksia. Slotissa on tavalliseen tapaan viisi rullaa ja jokaiseen rullaan ilmestyy kolme symbolia kerrallaan. Voittolinjoja pelistä löytyy yhteensä 20. Panokseen voi vaikuttaa säätämällä kolikon arvoa sentistä yhteen euroon.

Legend of Lokin visuaalisessa suunnittelussa on huomioitu pohjoismainen teema ja rullan taustalla on kaunis yötaivas. Slotin symboleissa esiinty neljä erilaista jumalhahmoa, joista pelin päähahmo on Loki, vihreä ja hymyilevä jumala. Loki on erittäin arvokas symboli, se tarjoaa voittosi 2 tai 2.5 kertaisina jos se ilmestyy 3,4 tai 5 rullalle. Wildin  symboli on ukkosen jumala Thorin vasara, joka voi karvata kaikki muut symbolit paitsi scatterit. Scattereina toimivat sormukset. Jos pelaaja onnistuu saamaan kolme scatteria yhtäaikaa, hän saa kymmenen ilmaista kierrosta. Ilmaiskierrosten aikana yksi symboleista muuttuu tahmeaksi ja se pysyy ruudulla siihen asti kunnes ilmaiskierrokset ovat ohi. Scattereiden lukumäärä voi myös tuplata voittosi, jos saat 3,4 tai 5 scatteria, saat voittosi 3,4 tai 5- kertaisina!

Legend of Lokissa on 3 erilaista extra- ominaisuutta, joihin kannattaa tutustua. Wild Strike- ominaisuuden ansiosta Loki voi enne pyöräytyksiä muuttaa osan symboleista valtikkansa avulla tahmeiksi, jolloin symbolit jäävät paikoilleen kierroksen ajaksi. Storm shower- ominaisuus voi aikaansaada salaman, joka järjestelee ei voittavan- yhdistelmän uudelleen niin että rahaa kilisee pelitilillesi. Stacked Respin- ominaisuus käynnistyy kun ensimmäinen rulla täyttyy kokonaan samoista symboleista. Tällöin symbolit lukkiutuvat ja ilmaiskierrokset pyörähtävät käyntiin. Ehdottomasti siis kokeilemisen arvoinen slotti!