Pirates charm

 Hiijjohei ja merta päin! Quickspinin slottipeli Pirates charm on takuuvarmasti Pirates of the Caribean- leffasarjan fanejen ykkössuosikki. Tässä hurjaakin hurjemmassa slotissa jättipotti on suurempi kuin kirstullinen kultakolikoita, vaikkei ketään tarvitse edes ryöstää!

Pirates charm- pelin symboleilla on tavallisia kirjaimia lukuunottamma teemana merirosvot.  Symboleina toimii niin pääkalloja kuin merirosvolaivoja sekä itse merirosvoja. Pelin arvokkaimmalla, timantin näköisellä mystery charm- symbolilla on wild-lisäominaisuus. Mystery charm- symbolin ilmestyessä ruudulle timantti alkaa pyöriä hurjasti ja se voi muuttua miksi tahansa muuksi symboliksi, paitsi scatteriksi. Mystery charm- symboleilla on myös huima erikoistoiminto; jos saat kolme mystery- charm symbolia rullille 1,2 ja 3 samalla pyöräytyksellä, saat ylimääräisen kierroksen ilmaiseksi.  Erikoistoiminnon aikana mystery charm- symboleita ilmestyy ruudulle entistä todennäköisemmin, joka kasvattaa mahdollisuuksia saada lisää ilmaiskierroksia. Scattereina pelissä toimivat merirosvolaiva- symbolit. Jos saat kolmelle vaakariville merirosvolaivan, ansaitset kymmenen ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana mystery- charm- symbolit tarrautuvat kiinni, eli ne eivät lähde pois ennen kuin ilmaiskierrokset ovat ohi. Näin ollen mahdollisuudet saada suuren voiton tuova yhdistelmä wildeja kasvaa suuresti. Jos saat koko rullan täyteen mystery charm- symboleita, sinut palkitaan kahdella ilmaiskierroksella, Jos taas onnistut saamaan kaikki viisi rullaa täyteen, ansaitset jopa 20 ilmaista pyöräytystä!

Rullia tässäkin pelissä on tuttuun tapaan viisi, ja jokaiseen rullaan mahtuu kolme symbolia. Voittolinjoja on runsaasti, hteensä 243. Panosta voi säätää oman valinnan mukaan 20 sentistä 100 euroon. Perinteiseen tapaan myös tästä pelistä löytyy autoplay- toiminto, jonka avulla kierrokset pyörivät vaivattomasti.  Kokonaisuudessaan Pirates charm on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli. Merirosvot teemana toimivat hyvin ja peli on visuaalisesti hieno ja viimeistelty. Monipuolisten lisäominaisuuksien ja erikoistoimintojen ansiosta pelistä on hyvät mahdollisuudet voittaa suurempiakin summia.  Heitä siis ankkuri hetkeksi pohjaan ja pyöräytä slottia!