Vikings go Bezerk

Suositun Hall of Gods slottipelin julkaisun jälkeen uusia viikinkislotteja on alkanut ilmaantua kuin sieniä sateella. Osa näistä peleistä ei suoraan sanottuna ole pelaamisen arvoisia, mutta niiden joukosta löytyy myös muutamia helmiä – kuten Yggrdrasilin julkaisema Vikings go Bezerk.

Yggdrasil on pieni pelistudio, joka on onnistunut lunastamaan paikkansa parempien pelitalojen joukosta. Yrityksen pelit tunnetaan komeasta grafiikasta, omalaatuisista ominaisuuksista, ja hyvästä palautusprosentista.

Vikings go Bezerk kolikkopeli on viiden rullan videoslotti, jossa rullat ovat poikkeuksellisesti neljän rivin mittaisia. Voittolinjoja pelissä on 25 kappaletta. Pelin palautusprosentti on 96.1 %.

Yggdrasilin peleille ominaiseen tapaan Vikings go Bezerk sisältää omintakeisia bonuksia. Berserkit olivat viikinkisotureita, jotka taistelivat silmittömän raivon vallassa. Peli kertoo neljästä soturista, jotka keräävät taisteluraivoa pelin edetessä. Kiukkumittarin täytyttyä viikinkisoturi pääsee pelaamaan ilmaiskierroksia, ja taistelemaan pahaa seireeniä vastaan.