Asgardian Stones

NetEnt on jälleen kerran ottanut inspiraatiota Norjalaisesta mytologiasta kehitellessään Asgardian Stones- slotin, joka sijoittuu muinaiseen Asgardian kaupunkiin. Täytyy todeta, että tämä viime vuosien aikana yleistynyt teema toimii edelleen loistavat. Mystistä tunnelmaa peliin luovat symboleina toimivat salaperäiset kiveen veistetyt kasvot, salamointi ja muinaiset esineet. Pelissä on viisi rullaa ja kolme vaakariviä. Rullien taustalla näkyy Asgardin kaupungin upea linnoitus ja kuohuava meri, johon symbolit tipahtelevat. NetEntille ominaiseen tapaan, pelin grafiikat ovat erittäin näyttävät ja peli toimii sujuvasti, mikä tekee pelikokemuksesta mielyttävän.  Kolikon arvoa voi säätä maksimissaan euroon ja valittavia tasoja on kymmenen. Maksimipanos yhdellä kierroksella on 200 euroa, mutta jo 20 sentillä pääsee pyöräyttämään slottia. Voittolinjoja pelissä on 20. 

Pelin symbolit ovat järkälemäisiä kiviä, joihin on kaiverrettu kirjaimia sekä muinaisten jumalten kasvoja. Erikoisuutena pelistä löytyy jättimäisiä symboleita eli ”Colossal- symbols”, jotka valloittavat useamman peliruudun kerrallaan. Näiden symbolien tarkoituksena on helpottaa pelaajan mahdollisuuksia saada voittoja. Jättisymbolit voivat myös käynnistää Colossial Crush- bonuspelin, jossa jättikivet kasvavat entisestään ja murskaavat muita symboleita pois tieltä. Bonuspelin aikana voittokerroin voi nosta jopa nelinkertaiseksi, sillä murskatuista symboleista kertyy voittokertoimia. Colossial Crush- bonuspeliä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla. sillä se takaa sinulle loistavat mahdollisuudet päästä käsiksi suuriin summiin kahisevaa!

Erikoistoimintona Asgardian Stonesissa on lumivyöry. Lumivyöry toimii käytännössä kuin lumipalloefekti; voiton napsahtaessa ruudulle voittavat symbolit häviävät ja korvautuvat uusilla symboleilla, joiden voittomahdollisuuksia lumivyöry kasvattaa. Jos sinulla on onni myötä, moninkertaistat lumivyöryn avulla helposti voittosi. Ketjureaktio jatkuu niin kauna kun voittoja kilisee pelitilille. Pelissä on myös Bonus Wheel- onnenpyörä, joka ilmestyy vain jos saat 3,4 ja 5 rullalle 3×3 kokoisen jättisymbolin. Tällöin onnenpyörä pamahtaa ruudulle ja pyörähtää automaattisesti käyntiin näyttäen voittamasi käteispanoksen suuruuden. Voit jopa 5- kertaaistaa panoksesi onnenpyörän avulla. Lisäksi pelistä löytyy myös ilmaiskierroksia, joihin pääsee käsiksi kolmen eri symbolin oikeuttamina. Näiden kolmen symboli voit voittaa 15 ilmaiskierosta. Jos onnistut laukaisemaan onnenpyörän ilmaiskierrosten aikana saat jopa 25 ilmaiskierrosta.

Kokonaisuudessaan Asgardian Stones hipoo täydellisyyttä. Pelistä löydät monipuolisesti erikoistoimintoja ja bonuspelejä, erikoisia symboleita sekä viimeisen päälle hiotun grafiikan. Pelin palautusprosentti houkuttelee kokeilemaan slottia, se on noin 96,31%. Mitäpä muuta voit enää kasinopeliltä toivoa?