CopyCats

Viime viikkojen aikana NetEnt -peliyhtiön iloisen värikäs CopyCat on ilmestynyt useiden nettikasinoiden uutuuspelien listalle ja koska kyseessä vaikuttaa olevan erittäin suosittu kolikkopeli jo heti alkumetreillä, halusimme tehdä kyseisestä kolikkopelistä arvostelun. CopyCats -pelin taustalla soi pehmeä ja tyylikäs jazz, ja värikkäästi piirretyt kissahahmot ovat huvittavia ja sööttejä samaan aikaan. CopyCats on rentouttava peli, jossa pienempiä ja keskitason voittoja tulee sisään paljon.

CopyCats: NetEnt -pelin toiminnot ja tunnelma

CopyCats -pelissä on viisi rullaa, kolme riviä ja 25 voittolinjaa. Tästä värikkäästä slotista löytyy yhteensä 12 eri symbolia, joista neljä nähdään eri näköisinä kissoina. Ensimmäinen kissasymboli on sininen ja hieman kissamaisen kärttyisä kaveri. Toinen katti on pinkki ja isoilla silmillä varustettu rontti. Kolmas kissa on selvästi hyvällä ruokahalulla varustettu punainen katti ja neljäs kissahahmo on se kaikkein arvokkain. Kultainen kissa toimii CopyCats -pelin Wild -symbolina. Kultainen kissa pystyy korvaamaan kaikki muut symbolit paitsi ilmaiskierrossymbolia eli kaulapantaa lukuunottamatta. Näiden kissahahmojen lisäksi pelissä nähdään myös maitopullo, mekaaninen hiiri kalanruoto sekä neljä eriväristä kissan tassun jälkeä. Tassun jäljet ovat pelin arvottomimpia symboleita.

CopyCats -kolikkopelin erikoistoiminnot

CopyCats -pelissä on nimensä mukainen Copy Cat -toiminto, joka käynnistyy silloin kun joku kissasymboleista peittää koko ensimmäisen rullan. Tämän osuessa kohdalle, kaikki muut rullilla olevat kissasymbolit muuttuvat samaksi symboliksi ykkösrullan kissan kanssa. Yksi CopyCats -pelin jännittävistä erikoistoiminnoista on ilmaiskierrostila. Voit voittaa 10 ilmaiskierrosta kun kolme ilmaiskierrossymbolia ilmestyy rullille 3, 4 ja 5. Koska ilmaiskierrosten aikana kaikki ykkösrullan kissat muuttuvat Wildeiksi, mahdollisuudet peittää rulla Wild -symboleilla kasvaa. Kun Copy Cat -toiminto käynnistyy, muut rullien kissasymbolit muuttuvat niin ikään Wildeiksi. Copy Cat -toiminto saattaa olla tie isoihin voittoihin.

Panokset ja voitot

Pelaaja voi muuttaa panosta kätevästi kolikon arvoa ja panostasoa säätämällä. Pienin mahdollinen panos kierrosta kohti on 0.25 euroa ja suurin taas 125 euroa. Pelin palautusprosentti eli RTP on 96,76%. CopyCats -pelin “volatiliteetti” on melko matala. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pelissä tapahtuu nopeammalla tahdilla, mutta voitot eivät ole yhtä suuria. Tätä peliä voidaankin suositella volatiliteettinsa puolesta etenkin niille pelaajille, jotka toivovat kolikkopeliltään kevyttä viihdettä ja aivojen nollausta. CopyCats -kolikkopelissä on suhteellisen hyvät mahdollisuudet voittaa pienempiä ja keskitason summia.

Pelissä on mahdollista voittaa 200 kertaa oman panoksensa verran. Jokinlainen voitto osuu pelaajalle noin joka kolmannella pyöräytyksellä. Jännittävä Copy Cat -erikoistoiminto starttaa vain noin joka 20. pyöräytyksellä. Jotta pääset ilmaiskierrostilaan, saatat joutua pelailemaan CopyCatsia jonkin aikaa. Pelin erikoistoiminnot tulevat tutuiksi pian pelin alettua, eikä pelaajan tarvitse miettiä vaikeaselkoisia bonuspelejä. CopyCats -pelin maksimivoitto on sen verran alhainen, että keskitason voittoja tulee sisään mukavaa tahtia. Tämä on rentouttava NetEnt -peli, jonka pelaajille sattuu ja tapahtuu usein.