Dead or Alive

Dead or Alive on viiden rullan ja yhdeksän voittolinjan länkkärislotti. Pelin on julkaissut NetEnt, joka on varmasti tuttu nimi kaikille vähänkään kolikkopelejä netissä pelanneille.

Yleensä NetEntin pelit ovat melko monimutkaisia, mutta Dead or Alive pelin kanssa yhtiö luottaa perusasioihin. Oikeastaan tämä peli muistuttaa ruotsinlaivoilta tuttuja videoslotteja. Tässä on siis peli, joka sopii hyvin esimerkiksi aloittelijoille. Dead or Alive pelin palautusprosentti on 96.8 %.

Länkkäriteemaan sopivasti pelin voittosymboleina toimivat cowboy-hatut, revolverit, viskilasit, ja saappaat. Wild-symbolit kuvaavat etsintäkuulutettuja rikollisia.

Pelissä ei ole bonuspeliä tai juurikaan muitakaan erikoisominaisuuksia, mutta scatter-merkeillä avattavien ilmaiskierrosten aikana wild-symbolit jäävät paikoilleen ilmaiskierrosten loppuun asti. (ns. Sticky Wilds). Ilmaiskierrosten aikana myös kaikki voitot maksetaan kaksinkertaisina.

Bonuspelin puute on harmillista, sillä rosvojen jahtaamisesta olisi helposti saanut aikaiseksi jännittävän lisäpelin. Tällaisenaan peli sopii lähinnä aloittelijoille tai muille yksinkertaisista kolikkopeleistä pitäville.