Hall of Gods

Hall of Gods on norjalaiseen mytologiaan sijoittuva videoslotti, joka tarjoilee pelaajilleen kolmea progressiivista jättipottia. Suurin jättipotti on yleensä useita miljoonia, joten tässä pelissä on ainakin päävoitto kohdillaan.

NetEntin julkaisema videoslotti sisältää viisi rullaa ja 20 voittolinjaa. Jättipotin voittamisen mahdollistavan bonuspelin lisäksi peli tarjoaa laajenevat wildit, ilmaiskierrokset, ja kertoimia voitoille.

Progressiivisen jättipotin sisältävissä peleissä on yleensä hieman keskivertoa alhaisemmat palautusprosentit. Tämä pitää paikkansa myös Hall of Gods pelin kohdalla, jonka palautusprosentti on 95.5 %. NetEntin peliksi tämä ei ole erityisen korkea, joskin muiden valmistajien peleihin verrattuna palautusprosentti on parempaa keskitasoa.

Jättipottia pääsee tavoittelemaan bonuspelissä, jossa rikotaan maassa olevia kilpiä. Jokaisen kilven alta löytyy joko tietty kolikkosumma, tai jokin kolmesta jättipotista. Kolme samaa symbolia löytämällä kyseisen voiton saa itselleen.

Peli sisältää myös ilmaiskierrokset, jotka aktivoituvat kolmella scatter-symbolilla. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot maksetaan kolminkertaisina.