Hugo

Muistaako joku vielä Hugon? Sympaattinen metsänpeikko aloitti lasten viihdyttämisen 90-luvun lastenohjelmissa ja videopeleissä. Ohjelmassa katsojat saivat ohjata Hugo-peikkoa puhelimella ja koittivat voittaa erilaisia palkintoja. Myöhemmin Hugo tähditti useampaakin videopeliä.

Nykyisin lapsuutensa Hugon parissa viettänyt sukupolvi on kasvanut jo aikuiseksi, mutta vanhoja muistoja voi vielä verestää Hugo -kolikkopelin parissa.

Hugo on Play n’ GO:n valmistama videoslotti, jossa on viisi rullaa ja 10 voittolinjaa. Pelin palautusprosentti on kohtuullisen hyvä, nimittäin noin 96 %.

Play n’ GO:n pelisuunnittelijat ovat luultavasti itsekin katsoneet Hugon ohjelmaa lapsena, sillä peli onnistuu tavoittamaan ohjelman tunnelman oikein mukavasti. Pelaamisen taustalla soi vanha tuttu tunnusmusiikki ja Hugo-peikko käy tv-pelin tapaan koputtamassa ruutua, mikäli pelaaja ei hetkeen tee mitään. Bonuspeliin asti päässeet pelaajat löytävät itsensä keskeltä tv-ohjelmasta tuttua kaivospeliä. Hugo kolikkopelin pelaaminen onkin hauska tapa palata lapsuuden muistoihin.