Immortal Romance

Immortal Romance on Microgamingin vampyyripeli, joka julkaistiin jo vuonna 2011. Pelin erikoisuutena on 243 voittolinjaa, eli 243 ways to win. Tämän johdosta jokainen vierekkäisille keloille osunut voittosymboli osuu varmasti samalle voittolinjalle. Helpointa on varmaankin ajatella, että pelissä on kaikki mahdolliset voittolinjat. Voittolinjojen määrä ei tietenkään takaa suuria voittoja, mutta pelin noin 96 % palautusprosentti on kuitenkin ihan kohtuullinen.

Peli on yli viiden vuoden ikäinen, ja tämän myös huomaa pelaamisen aikana. Näyttäviä erikoistehosteita tai uusinta 3D grafiikkaa on turha odottaa näinkin vanhalta peliltä. Tunnelmaltaan peli on kuitenkin yhä vieläkin aivan yhtä vangitseva kuin julkaisupäivänään. Tunnelmallinen musiikki ja äänitehosteet tekevät tästä pelistä yhden kauhugenren parhaista edustajista.

Pelissä seikkailee neljä päähenkilöä; Amber, Troy, Michael, ja Sarah. Jokaisella hahmolla on oma ainutlaatuinen bonuksensa, jotka saa käyttöönsä Chamber of Spins -ilmaiskierrosten aikana.